Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7
Els guisats · Ous i truites
Vicent Marqués
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques
d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de
les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina. En aquest setè volum ens ofereix
centenars de monografies i de receptes de guisats i d’ous i truites. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari
i cultural d’uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.
«Això és una obra d’art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Grasset
Fitxa tècnica:
Títol: Història de la cuina catalana i occitana
Subtítol: Els guisats · Ous i truites
Autor: Vicent Marqués
Il·lustracions: Montse Mayol
ISBN: 9788412818550
Pàgines: 926
Enquadernació amb tapa dura
PVP: 38 € Compra'l ara
Edició: 15 d'octubre de 2024
Llegiu-ne un fragment
També us poden interessar:
Volum 1, 2, 3, 4, 5 i 6
Aquest llibre ha rebut una subvenció de la Generalitat de Catalunya