El llibre dels formatges. Manual per aprendre'n a fer
La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l’objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d’aquells cursos, ja han muntat la seva pròpia formatgeria artesana. Amb El llibre dels formatges podrem aprendre’n a fer a casa.
Pas a pas, seguint els seus consells, aprendreu a fer nou formatges frescos i derivats làctics, sis formatges per madurar i dos pastissos de formatge d’aprofitament, un de dolç i un de salat. Fer receptes de formatge no és el mateix que fer receptes de cuina, perquè el resultat sempre dependrà de la llet que fem servir. Aquestes receptes s’han fet centenars de vegades, però cadascú de vosaltres pot donar als formatges un toc especial.
Fitxa tècnica:
Títol: El llibre dels formatges
Subtítol: Manual per aprendre'n a fer
Autora: Marta Roger
Col·lecció: QuèViures, 8
192 pàgines
Mides: 160 x 160 mm
PVP: 18 € Temporalment exhaurit
Isbn: 9788412430660
Data d'edició: maig de 2022
Llegiu-ne un fragment
Premsa:
Víctor Endrino a Rac 1
Article a la Vanguardia
Víctor Endrino a la Vanguardia
Tina Font entrevista Marta Roger
Mònica Socias entrevista Marta Roger a Ona la Torre
Presentació d'El llibre dels formatges a Cardedeu