La gastronomia dels camins

Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Marisa Benavente i Pilar Herrera
gastronomiacamins

Premi Gourmand al millor llibre de cuina mediterània en català 2017 índex
Ralet, ralet. El món dels 0 als 3 anys. Aprenent a educar

cobertaraletraletpetita

De Núria Saló Jubany. Il·lustracions de Montse Mayol
La Costa Brava. Àlbum guia. 1925. Actualitzada

albumguiapetita
Microcatalunya. Un viatge pels pobles més petits.

De Marc Serena i Edu Bayer

portada micropobles finalbaixa
Catalunya bull. El llibre de les sopes, els ranxos i les escudelles populars.

De Judit Pujadó. Pròleg de Pep Salsetes.

Catalunya bull portada

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir un millor servei. Si acceptes és que hi estàs d'acord. Més informacióaccepto