cobertaraletraletpetitaEl llibre que tots els pares novells i els mestres de 0 a 3 haurien de tenir.

Què és un infant? Un infant és un adult de mida petita? De quina informació disposa per fer les seves deduccions? Té criteri? I aquest criteri que té, com l’ha elaborat? Per què actua d’aquesta manera tan estranya? Imagina’t que ets un astronauta a qui han enviat a un planeta nou del qual ho desconeixes tot: la gravetat, la temperatura, la llum, la composició de l’aire, etc. A més, disposes d’un vestit sobre el qual no t’han donat les instruccions i que, pel que sembla, té vida pròpia i no el pots dominar. Segurament, un infant quan neix té unes sensacions molt semblants. Acaba de sortir d’una nau on tot funcionava sol. Ara només pot comptar amb el seu gran instint de supervivència. Però, davant de qualsevol sensació nova, què fa? Acciona el botó d’alarma: el plor!
Núria Saló Jubany té una llarga experiència en el món de l’educació de nadons de 0 a 3 anys. Té, sobretot, molt de sentit comú. Què ha passat —es pregunta— per què acabem sobreprotegint aquests infants tan desitjats? Pas a pas i a partir d’exemples quotidians, la Núria ens guia en l’educació dels més menuts amb l’objectiu d’arribar a fer adults capaços d’afrontar tot allò que els
ofereixi la vida.


Fitxa:

Títol: Ralet, ralet

Subtítol: El món dels 0 als 3 anys. Aprenent a educar

Autora: Núria Saló Jubany

Il·lustracions: Montse Mayol Mas

Col·lecció: Busca-raons, 2

Mides: 170 x 120 mm

Pàgines: 198

ISBN: 978-849450-41-5-0

Primera edició: març de 2017

PVP: 17 € Compra'l ara

CIMG2410 2Feu-ne un tastet

Ralet, ralet, segons la Núria Saló, cortesia de Marcel Banús de la Llibreria Gaudí de Reus.

Entrevista a Reus TV

"Els pares han d'ensenyar els fills a lluitar per la vida". Entrevista al Diari de Tarragona

Ralet, ralet a L'ofici d'educar a Catalunya Ràdio


Núria Saló Jubany va néixer a Barcelona i també ha viscut a Puigcerdà, Reus i ara, a Angostrina, a la Catalunya Nord. Va fer ceràmica a l’Escola Massana, però, des del 1990 que va arribar a Reus, l’Educació del 0-3 es va anar introduint a la seva vida, entreteixint-se amb el món de l’art i creant una passió per descobrir el món dels més petits i la seva creativitat envers la vida.