Judit

Judit Pujadó i Puigdomènech (Barcelona, 1968) és llicenciada en Història per la UB. Ha publicat diversos llibres sobre els refugis antiaeris construïts durant la Guerra Civil i el llibre 79 cases. Petita crònica de Gualta, un petit homenatge al poble on viu des del 2004. Va guanyar el premi Pere Quart amb Planeta ESO, escrit amb Empar Fernández.
Ha publicat les novel·les: Dones absents, El límit de Roche i Les edats perdudes (finalista del Premi Llibreter 2009). Ha escrit també llibres sobre cultura popular com Nit de Reis, les cavalcades a Barcelona i Catalunya bull. I obres periodístiques com Vint-icinc cementiris i dues tombes de les comarques gironines. Col·labora en diversos mitjans com el Diari de Girona, Descobrir Catalunya i la Revista de Girona.
El 2010 va fundar Edicions Sidillà amb Xavier Cortadellas. Ha col·laborat en alguns dels llibres que han editat, com Els pobles perduts, Els pobles oblidats i Els pobles perduts del Pirineu català i aranès. És coautora del llibre Arrelats. Les famílies més antigues de Catalunya.